MANDLOVÁ MOUKA BIO 500 G

Neohodnoceno
 
Novinka
 
  • 1 z 2

Prémiové mandle z Itálie tvoří základ přirozeně bezlepkové mandlové mouky. Má lehce nasládlou chuť a je výborným zdrojem bílkovin. Vhodná pro sladké pečení, do dortů a do dezertů.

Dostupnost Skladem
359 Kč    
Kód produktu H00225
Značka NATU
Kategorie BIOPOTRAVINY
 

NATU mandlová mouka vyrobená z loupaných mandlí má jemnou konzistenci a sladkou chuť. Na její výrobu byly použity prémiové mandle z Itálie. Mandlová mouka je jednou z nejoblíbenějších ingrediencí bezlepkového pečení. Upečte si z ní koláč nebo neodolatelný dort. Nedají na ní dopustit ani cukráři, tvoří základní surovinu pro výrobu vyhlášených francouzských makronek. 

Mandlová mouka obsahuje rostlinné bílkoviny a je bohatá na vlákninu a tuky, zejména nenasycené. Díky kvalitním nutričním vlastnostem se skvěle hodí i pro paleo nebo low carb stravování. Pro její přirozenou bezlepkovost je oblíbená i u celiaků. 

Použití:

V receptech můžete nahradit část běžné mouky za mandlovou, případně použít výhradně ji. Mandlová mouka je vhodná zejména pro sladké pečení - do zákusků, dortů nebo cukroví. Vyrobit z ní můžete i mandlové mléko nebo domácí marcipán. 

Země původu: Itálie