Ergomax evropská alternativa ke Great Lakes želatině

Neohodnoceno
 
 
  • 1 z 3

Stejně kvalitní cenově dostupnější alternativa k Great Lakes želatině.

Dobře rozpustná želatina získávána z kůže z volně pasoucích se zvířat. Hovězí želatina je vysoce kvalitní bílkovina bohatá na esenciální a neesenciální aminokyseliny. 

Želatinový prášek obsahuje 19 aminokyselin, včetně všech 8 esenciálních aminokyselin. Tělo nemůže produkovat samotné esenciální aminokyseliny, takže závisí na vnějším zásobování. Kromě toho obsahuje hovězí želatina vysoké koncentrace důležitých aminokyselin prolinu, glycinu a hydroxyprolinu: stavební bloky pro kolagen! Tím pozitivně přispívá kůži a chrupavkám.

Kolagen je vynikajícím zdrojem bílkovin je tudíž vhodný jako doplněk stravy. Hydrolyzovaný kolagen je velmi snadno absorbován v zažívacím traktu. Nehodí se pro kulinářské použití.

Dostupnost Skladem
790 Kč    
Kód produktu 5708
Značka Ergomax
Kategorie Přírodní lékárna
 

Stejně kvalitní cenově dostupnější alternativa k Great Lakes želatině.

Dobře rozpustná želatina získávána z kůže z volně pasoucích se zvířat. Hovězí želatina je vysoce kvalitní bílkovina bohatá na esenciální a neesenciální aminokyseliny. 

Želatinový prášek obsahuje 19 aminokyselin, včetně všech 8 esenciálních aminokyselin. Tělo nemůže produkovat samotné esenciální aminokyseliny, takže závisí na vnějším zásobování. Kromě toho obsahuje hovězí želatina vysoké koncentrace důležitých aminokyselin prolinu, glycinu a hydroxyprolinu: stavební bloky pro kolagen! Tím pozitivně přispívá kůži a chrupavkám.

Želatina je vynikajícím zdrojem bílkovin je tudíž vhodná jako doplněk stravy. Není hydrolizovaná a hodí se tedy i na kulinárské použití.

SLOŽENÍ

Želatina z volně se pasoucího hovězího dobytka ze Švédska.

Výživové hodnoty v jedné porci 12g
% RHP*
Energetická hodnota
198 kJ / 47 kcal
 2,3 %
Bílkoviny
11,8 g
23,6 %
Sůl
0,02 g
<1 %

Obsahuje zanedbatelné množství sacharidů, cukru a tuků.
* Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (2 000 kcal).

Informace ohledně aminokyselin.

Průměrný profil aminokyselin v jedné porci 12g
 
Alanin 1,14 g
Arginin 1,01 g
kyselina asparagová 0,72 g
Cystin 0,01 g
kyselina glutamová 1,24 g
Glycin 3,02 g
Histidin 0,09 g
Hydroxyprolin 1,45 g
Isoleucin 0,19 g
Leucin 0,38 g
Lysin 0,47 g
Methionin 0,11 g
Fenylalanin 0,26 g
Prolin 1,66 g
Serin 0,43 g
Threonin 0,24 g
Tyrosin 0,11 g
Valin 0,29 g

POUŽITÍ

Doporučené dávkování: 1 lžíce (12g) dvakrát denně před nebo během jídla.

Vmíchejte do vlažného nebo studeného nápoje a nechte stát několik minut. Při přípravě teplého nápoje vmíchejte do menšího množství vlažné tekutiny a až po rozpuštění přidejte horkou tekutinu. Prášek je velmi jemný a může být potřeba tekutinu rozmixovat, pokud se vytvoří hrudky.

Pro přípravu želatinových pochutin: 2 lžíce zželírují jeden litr tekutiny. Nebo postupujte podle receptu.

Skladování: Skladujte v suchu. Nedávejte do lednice.

Upozornění: Nepoužívejte, pokud je víčko poškozené nebo úplně chybí. Uchovávejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy.