Od 16.2.2024 do 29.2.2024 nebudeme expedovať objednávky.

Kolagen+ z divoké tresky 400 g jahoda

Neohodnoceno

Hydrolyzovaný kolagen je získáván z ulovených volně žijících tresek. Kolagen poskytuje dostatečné množství aminokyselin, které jsou zapotřebí pro obnovu pojivových tkání. Jde zcela o čistý dobře rozpustný produkt, který se velmi rychle vstřebává. Pochází z volně žijících tresek z udržitelného chovu v Severoatlantickém oceánu. Kolagen nepění, nevytváří hrudky a kousky a je zcela bez chuti a zápachu.

Kolagen je vynikajícím zdrojem bílkovin je tudíž vhodný jako doplněk stravy. Hydrolyzovaný kolagen je velmi snadno absorbován v zažívacím traktu. Nehodí se pro kulinářské použití.

Položka byla vyprodána…
990 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 5709
Kolagen+ z divoké tresky 400 g jahoda
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Hydrolyzovaný kolagen je získáván z ulovených volně žijících tresek. Kolagen poskytuje dostatečné množství aminokyselin, které jsou zapotřebí pro obnovu pojivových tkání. Jde zcela o čistý dobře rozpustný produkt, který se velmi rychle vsřebává. Pochází z volně žijících tresek z udržitelného chovu v Severoatlantickém oceánu. Kolagen nepění, nevytváří hrudky a kousky a je zcela bez chuti a zápachu.

Kolagen je vynikajícím zdrojem bílkovin je tudíž vhodný jako doplněk stravy. Hydrolyzovaný kolagen je velmi snadno absorbován v zažívacím traktu. Nehodí se pro kulinářské použití.

Výrobek se skládá hlavně z aminkyselin glycinu, lysinu a prolinu. Glycin a prolin jsou dvě nejdůležitější aminokyseliny, které se nacházejí v hydrolyzovaném kolagenu. Obě tyto aminokyseliny jsou důležité pro správné fungování těla. Kolagen obsahuje konkrétní podíly aminokyselin; tyto jedinečné proporce jsou běžně ohroženy v běžné stravě. 

Výhody hydrolyzátu kolagenu

  • Vynikající zdroj bílkovin
  • Obsahuje vysoké koncentrace glycinu, lysinu a prolinu
  • Neutrální chuť
  • Podporuje tvrobu kolagenu v těle

SLOŽENÍ

Hydrolyzovaný kolagen z ulovených volně žijících tresek (obsahuje RYBY) - Gadus morhua, Severoatlantický ocean, lov v oblasti FAO 27

Výživové hodnoty v jedné porci 12g
% RHP*
Energetická hodnota
186 kJ / 44 kcal
 2,2 %
Bílkoviny
10,8 g
21,6 %
Sůl
0,48 g
8 %

Obsahuje zanedbatelné množství sacharidů, cukru a tuků.
* Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (2 000 kcal).

Aminokyseliny v jedné porci 12g
 
Alanin 1,3 g
Arginin 1,17 g
kyselina asparagová 0,89 g
kyselina glutamová 1,43 g
Glycin 3,5 g
Histidin 0,17 g
Hydroxyprolin 0,84 g
Isoleucin 0,19 g
Leucin 0,35 g
Lysin 0,51 g
Methionin 0,2 g
Fenylalanin 0,04 g
Prolin 1,46 g
Serin 0,89 g
Threonin 0,36 g
Tyrosin 0,09 g
Valin 0,28 g

POUŽITÍ

Doporučené dávkování: 1 lžíce (12g) během nebo mimo jídlo.

Dobře se rozpouští ve studené, teplé nebo horké tekutině. Je možné zamíchat do omáček, džusů, smoothie a různých druhů jídla a pití.

Skladování: Skladujte v suchu a relativním chladnu. Nedávejte do lednice a na vlhká místa.

Upozornění: Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.