Kvalitní dobře rozpustná přírodní želatina získávána z kůže, pojivové tkáně a kostí z volně pasoucích se zvířat tzv. grass-fed. Želatina Great Lakes Gelatin nabízí čistou, neochucenou, jedlou želatinu.
Detailní popis produktu
Želatina je vynikajícím zdrojem bílkovin je vhodná jako doplněk stravy. Není hydrolizovaná a hodí se ke kulinárskému použití.
SLOŽENÍ
Želatina z volně se pasoucího hovězího dobytka.
Želatina Great Lakes je získávaná z volně se pasoucího dobytka. Obsahuje velké množství aminokyselin včetně esenciálních. Jedna porce 12g obsahuje následné aminokyseliny:
| aminokyselina | mg |
| Alanin | 1 210 |
| Arginin | 1 023 |
| Kyselina Asparagová | 737 |
| Cystin | 11 |
| Kyselina Glutamová | 1 254 |
| Glycin | 3 190 |
| Hystidin | 110 |
| Hydroxylysin | 132 |
| Hydroxyprolin | 1 595 |
| Isoleucin | 198 |
| Leucin | 374 |
| Lysin | 506 |
| Methionin | 110 |
| Fenylalanin | 286 |
| Prolin | 1 936 |
| Serin | 418 |
| Threonin | 242 |
| Tyrosin | 110 |
| Valin | 363 |
POUŽITÍ
Doporučené dávkování: 1 lžíce (12g) dvakrát denně před nebo během jídla.
Vmíchejte do vlažného nebo studeného nápoje a nechte stát několik minut. Při přípravě teplého nápoje vmíchejte do menšího množství vlažné tekutiny a až po rozpuštění přidejte horkou tekutinu.
Pro přípravu želatinových pochutin: 2 lžíce želírují jeden litr tekutiny. Můžete postupovat podle receptu.
Skladování: Skladujte v suchu. Není vhodné skladovat v lednici.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
